Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Stortorget inför 1 maj

Passa på att besöka Sverigedemokraterna Karlskrona i morgon den 1 majStortorget för att prata politik eller ställa frågor. Många av partiets 41 kandidater på valsedeln till Karlskrona kommunfullmäktige vid valet den 9 september kommer att finnas på plats för att svara på dina frågor eller diskutera politik.

SD Karlskrona har som vanligt korvvagnen med sig så det blir gratis Bullens korv med bröd och tillbehör till alla som så önskar. Det finns även kaffe, kakor och allehanda flygblad att ta del av. Platsen är mitt på Stortorget mellan Karl XI och Fredrikskyrkan och tiden är mellan klockan 11.00 och 14.00.

infor-1-maj

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>