Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

SD på Holmsjö vårmarknad

Som vanligt var Sverigedemokraterna Karlskrona på plats vid vårmarknaden i Holmsjö, drygt tre mil norr om centrum. Här en bild från eftermiddagspasset med från vänster Susanne Cederholm (13), Kenneth “Pelle” Johnsson (16),  Tove Håkansson (14), Yvonne Svennesson (27) och Jan Sjöholm (21). Lite senare kom även arrangören av SD:s närvaro på marknaden, Ronnie Nilsson (5). Förmiddagspasset bemannades av Camilla Karlman (6), Christer Leksell (7), Ola Ulvås (12) och Magnus Johansson (20). (Siffrorna inom parentes visar vilken plats respektive person har på valsedeln till kommunfullmäktige den 9 september 2018).

Att notera i övrigt är att bara Socialdemokraterna och Centerpartiet också fanns på plats på marknaden.

SD på Holmsjö vårmarknad

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>