Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Bygget av Idrottshallen

Dagens Bild kommer från bygget av den nya idrottshallen som nu kommit en bra bit på väg. Bilden är tagen från Borgmästarekajen och en liten bit av Scandic Hotell har kommit med liksom “höghuset” på Björkholmen. Den gamla idrottshallen ser rätt liten ut till höger när man jämför med den nya byggnadens storlek.

Bygget av Idrottshallen

1 comment to Bygget av Idrottshallen

  • Christian Andersson

    Hur kul är det när man får utsikten fördarvad. Nu syns varken Ekholmen eller stugorna på Dragsö. Och var har de tänkt att besökarna ska parkera sina bilar? Som det är nu finns inga platser för oss boende när det är handbollsmatch i Idrottshallen. Var det nödvändigt med det här schabraket skull det byggts ute på Rosenholm.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>