Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Från dagens riksdagsdebatt

Följde den stora riksdagsdebatten “Migration och asylpolitik” under förmiddagen och Paula Bieler (SD) var klar vinnare där, även om Johan Forssell (M) också hade bra synpunkter i debatten. Fast sen vet man aldrig om Moderaterna verkligen menar vad de säger i denna fråga eller om det bara är “valfläsk” som de ändå aldrig kan få genom om de måste samarbeta med Centerpartiet och Liberalerna i Alliansen.

Lite överraskande dök avhopparen från Sverigedemokraterna och numera politiske vilden Jeff Ahl upp i talarstolen och höll ett tal med ohejdad reklam för sitt nya parti Alternativ för Sverige (AfS). Märkligt att han i undertexten presenterades som “Jeff Ahl (SD)” trots att han lämnat partiet.

Det visades för övrigt i direktsändningen när en påtagligt nervös Jeff Ahl tog plats på bänkarna bakom talarstolarna när Johan Forssell replikerade på ett helt annat inlägg. Samtidigt hade Björn Söder (SD) klockan 11.00 lämnat över till Urban Ahlin (S) som tjänstgörande talman, men gick därefter och pratade med Jeff Ahl. Jag vet inte vad de pratade om, men Björn Söder kom tillbaka minst en gång till och man kan ju tolka gesterna som man vill, men jag gissar att alla papper kanske inte är helt klara med att Jeff Ahl officiellt lämnat SD?

Jeff Ahl representerar nu Alternativ för Sverige (AfS)

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>