Arkiv

Bokbörsen

SD-ledningen vinterbadade!

I slutet av 2017 lovade SD-ledningen Jimmie Åkesson, Richard Jomshof och Mattias Karlsson att de skulle “bada i havet” så snart partiets insamlingsstiftelse Hepatica uppnått den nödvändiga summan av 70 000 kronor för att finansiera byggandet av ett apotek i den kristna staden Maaloula i Syrien. Målet uppnåddes för några dagar sedan och för en gångs skull fick vi se politiker som uppfyllde sina löften och vinterbadet skedde i Sölvesborg! För oss som följde direktsändningen via Hepaticas eller Marcus Oscarssons Facebooksida kunde vi konstatera att alla tre herrarna tog minst två dopp vardera med en liten värmande paus i bastun emellan.

SD-ledningen vinterbadar
Sölvesborg 2018-03-12: Från vänster Richard Jomshof, Mattias Karlsson och Jimmie Åkesson.

Nedan kommer Hepaticas redigerade klipp från evenemanget:

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>