Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

SD-ledningen vinterbadade!

I slutet av 2017 lovade SD-ledningen Jimmie Åkesson, Richard Jomshof och Mattias Karlsson att de skulle “bada i havet” så snart partiets insamlingsstiftelse Hepatica uppnått den nödvändiga summan av 70 000 kronor för att finansiera byggandet av ett apotek i den kristna staden Maaloula i Syrien. Målet uppnåddes för några dagar sedan och för en gångs skull fick vi se politiker som uppfyllde sina löften och vinterbadet skedde i Sölvesborg! För oss som följde direktsändningen via Hepaticas eller Marcus Oscarssons Facebooksida kunde vi konstatera att alla tre herrarna tog minst två dopp vardera med en liten värmande paus i bastun emellan.

SD-ledningen vinterbadar
Sölvesborg 2018-03-12: Från vänster Richard Jomshof, Mattias Karlsson och Jimmie Åkesson.

Nedan kommer Hepaticas redigerade klipp från evenemanget:

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>