Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

SD Karlskrona höll invigning

Ett femtiotal medlemmar hade idag samlats för att inviga Sverigedemokraterna Karlskronas nya medlemslokal. Det bjöds bl a på kaffe och två specialtillverkade SD Karlskona-tårtor.

SD Karlskrona  höll invigning

Två SD Karlskrona-tårtor hade bakats och hade en strykande åtgång bland medlemmarna.

SD Karlskrona  höll invigning

Från vänster ordförande Christopher Larsson och kassören och lokalansvarige Ronnie Nilsson som båda hyllade det enorma arbete som Lasse Persson och Benny Berglund lagt ned i frivilligt arbete med att få lokalen i ordning. Totalt beräknade de båda att de lagt ned 80 arbetstimmar vardera på att få lokalen i nytt mycket fräscht skick. Hyreskontraktet löper fr o m den 1 mars 2018 och samma dag återgår den tidigare alldeles för trånga lokalen på Rådhusgatan till hyresvärden.

SD Karlskrona  höll invigning

Efter själva invigningen höll Runar Öhman, som bl a är ordförande och gruppledare för SD Mjölby, en uppskattad föreläsning! I det civila är Runar major i flygvapnet och den intressanta föreläsningen handlade om det svenska försvaret och utvecklingen från det “kalla kriget” och framåt.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>