Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Jimmie om det “Nya Sverige”

I onsdags var det partiledardebatt i Sveriges Riksdag och enligt de flesta bedömare var det Jimmie Åkesson (SD) som gjorde bäst ifrån sig. Till och med den populäre, men tyvärr alltmer “politiskt korrekte” Marcus Oscarsson i TV4, utropade Jimmie Åkesson som klar segrare i debatten.

Jimmie har ju också ett tacksamt läge i dessa debatter eftersom alla andra partiledare alltid tar repliker på hans anförande och han får därmed mycket tid att visa sin briljanta debatteknik. En annan klar fördel är att Sverigedemokraterna är det enda parti som inte har något med det rådande svenska samhällshaveriet att göra, vilket gör det lätt att komma med motargument när han blir angripen från någon av de övriga sju debattörerna.

Här kommer Jimmie första anförande på fem minuter i sin helhet.

;

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>