Arkiv

Bokbörsen

Begravningar i Malmö…

Kariktatyrtecknaren Kalle Strokirk gjorde redan i oktober förra året nedanstående teckning från en fiktiv begravning i Malmö, där kyrkans begravningspersonal fått lära sig att hantera begravningar även i “det nya Sverige” och bilden är naturligtvis ännu mer aktuell idag än för tre månader sedan!

Begravningar i Malmö...

UPPDATERAT 1:

På tal om Malmö och det nysvenska ordet “skjutningar” kommer här en äldre notis från år 2012 i samma ämne, där mannen som nämns i tidningsnotisen hade större tur än han som ligger i kistan på Kalles teckning.

Man som besökte Malmö blev ej skjuten

UPPDATERAT 2:

Från “Steget Efter” kommer här ännu en uppdatering på samma tema om “pangstaden” Malmö.

Malmö - Vilken skjutning?

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>