Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Tips i sista minuten

Här kommer ett sista minuten-tips för alla som handlar julklappar så här nära inpå julafton. I dag lördag 23 december finns Föreningen Gamla Carlscrona på plats utanför CityHallen mellan klockan 12.00 och 16.00. Bilden är från igår med ordförande Rolf Andersson till vänster och Roland Carlsson till höger som rapporterade att försäljningen går mycket bra! Priset för den fantastiska årsboken är 200 kronor för medlemmar och 250 kronor för ej medlemmar. Det går dock att lösa medlemskap för 2018 på plats och årsavgiften är 100 kronor, vilket inkluderar två nummer av 48-sidiga medlemsbladet “Kaulskroniten” direkt hem i brevlådan.

Föreningen Gamla Carlscrona säljer årsbok 2017 utanför CityHallen

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>