Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Mycket bra Martin Rosengren

I morse laddade jag ned dokumentärfilmaren Martin Rosengrens film “Provocerande vänskap” från Vimeo on Demand och jag har nu kollat filmen ett par gånger. Jag förstår helt varför riksdagsman Magnus Manhammar från Socialdemokraterna tydligen inte gillade filmen vid en förhandsvisning.

En fantastiskt bra gjord film som beskriver Sverigedemokraterna på ett helt neutralt sätt och mycket bra intervjuer med Christopher Larsson och Anne-Marie Lundmark från SD Karlskrona som varvas med kommentarer från Hans Dahlquist som är filosofie doktor i politisk historia.

I filmen finns även inslag från olika evenemang för Sverigedemokraterna och det jag gillade mest var från 1 maj i Karlskrona 2017 när riksdagsman Magnus Persson från Bromölla höll tal på Stortorget. Anledningen var inte att min egen ryggtavla syntes utan att det var ett mycket bra klipp från Magnus tal och jag gissar att denna del av filmen svider rejält i hjärtat på både Magnus Manhammar och alla andra socialdemokrater som sett filmen!

Mycket bra Martin Rosengren

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>