Arkiv

Bokbörsen

“Provocerande vänskap”

På söndag släpper dokumentärfilmaren Martin Rosengren från Karlskrona sin film “Provocerande vänskap” på Vimeo on Demand. Filmen är på 43 minuter och handlar bl a om den vänskap som uppstod mellan Martin och SD Karlskronas gruppledare Christopher Larsson i samband med att de träffades i anslutning till en tidigare dokumentär Martin gjorde kring tiggarna i Karlskrona. Martin har förhandsvisat filmen för flera politiker i Karlskrona, med (vad jag har hört) mycket blandade reaktioner! Nedan en kort “trailer” för filmen:

Provocerande vänskap from Martin Rosengren on Vimeo.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>