Arkiv

Bokbörsen

“Häng med i valrörelsen”

I går hade SD Karlskrona valupptakt inför valåret 2018 och ett 40-tal medlemmar var på plats för att ta del i ett “open space”-möte där man gruppvis diskuterade olika frågor inför 2018. Ett helt nytt och mycket intressant upplägg där många idéer framfördes! Förhoppningsvis faller många synpunkter ordförande Christopher Larsson och övriga styrelsen i smaken, när de går igenom det som skrevs i protokollen från varje grupp. En del passade även på att delta i olika grupper, vilket var fullt tillåtet. Under pausen blev det även tillfälle för de flesta att inmundiga årets första julmat i form av ett mycket välsmakande mindre julbord!

"Häng med i valrörelsen" med SD Karlskrona

"Häng med i valrörelsen" med SD Karlskrona

"Häng med i valrörelsen" med SD Karlskrona

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>