Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Det lönar sig att ljuga!

Inte helt oväntat faller Socialdemokraterna i regeringen till föga för hoten från Miljöpartiet när det gäller “ensamkommandebluffen“. Än en gång får lilla Miljöpartiet ett helt orealistiskt inflytande på den svenska migrationspolitiken. Jag tror detta kommer att missgynna Socialdemokraterna stort i valet nästa år, precis som Fredrik Reinfeldts och Moderaternas migrationsöverenskommelse med just Miljöpartiet innan förra valet. Likaledes inom detta område extremistiska Centerpartiet har tydligen redan meddelat att de tycker överenskommelsen är bra, men nu återstår att se hur Moderaterna reagerar! Står de fast vid sin nya hårdare hållning, eller är det ännu en gång bara ett “spel för galleriet”? Då gynnas bara Sverigedemokraterna stort!

Det lönar sig tydligen för just illegala invandrare att både ljuga om ålder och gömma sig i dagens Sverige.

Det lönar sig att ljuga!

Bild lånad från Politiskt Inkorrekt på Facebook!

Jag noterade för övrigt att populäre Marcus Oscarsson från TV4 skrev ett inlägg om detta på sin populära Facebooksida (350 000 följare), men att inlägget försvann fortare än kvickt. Om det var för att det kom för många negativa kommentarer eller om det var för att hans moderatorer helt enkelt inte hann med att censurera kommentarer vet jag dock inte, men troligen det senare scenariot!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>