Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Hahaha… Aftonbladet!

Igår kväll ville jag läsa en i mitt tycke intressant artikel i Aftonbladet och möttes då av nedanstående försök till blockering. Det börjar nu bli än mer desperat i gammelmedierna när de märker hur fler och fler använder annonsblockerare. Det var naturligtvis inget problem att läsa artikeln på annat sätt, utan att avaktivera Adblock Plus och jag delar till stor del legendariske Kurt “Hamrins kritik mot Zlatan”!

“Stå upp för bra journalistik!” skriver Aftonbladet och jag har inget emot “journalistiken” just på deras sportredaktion, men i övrigt hamnar Aftonbladet i samma fålla som annan gammelmedia med lögner, vinklingar och undanhållande av fakta.

Hade gammelmedierna skrivit om verkligheten inom vissa “känsliga” områden hade det överhuvudtaget varken funnits en marknad för annonsblockerare eller de nya alternativa medier som inte undanhåller verkligheten!

UPPDATERAT:
På tal om Aftonbladet kommer här lite humor om Aftonbladets julbord där Anders Lindberg förmodligen kommer att sakna en del kollegor…

Aftonbladet julbord 2017

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>