Arkiv

Bokbörsen

Inte mycket som förändrats

LYSSNA på dessa klockrena fem minuter från “Invandrardebatt 1994” där dåvarande partiledaren Vivianne Franzén i Ny Demokrati framför fakta efter fakta i inlägg efter inlägg, men bara möts av floskler från Gudrun Schyman (V) och  Birger Schlaug (MP). Det var exakt samma fakta som gäller än idag och som framförts av Sverigedemokraterna i tio års tid, men det är fortfarande i princip lika meningslöst att föra en diskussion om “flyktingpolitiken” med representanter för de nuvarande sjuklöverpartierna.

1 comment to Inte mycket som förändrats

  • Fd K-a-bo

    Samma argument som idag..Såå bekant.
    Från vänstern förnekelse och hycklande, kryddat med lite lögner och känslopjunk..
    Men tonläget var bättre, man talade tydligare och mer distinkt.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>