Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Idag – “En sorgens dag”

Dagens Bild blir två bilder från Kungsmarken där Karlskronas första minaret ska ha böneutrop under fredagen. Jag tänker inte skriva något själv, utan kopierar under första bilden in SD Karlskronas gruppledare Christopher Larsson synpunkter på minareten och jag delar helt uppfattning med hela inlägget.

Det är ett inlägg hämtat från SD Karlskronas Facebooksida som väckt enorma reaktioner! Hittills har det varit nästan 60 000 visningar, över 800 reaktioner, snart 500 personer har delat inlägget på Facebook och en bra bit över 200 unika kommentarer med otaliga underkommentarer. Så minareten väcker onekligen känslor och är en del av den islamisering av Sverige som sjuklöverpartierna helt klart eftersträvar.

Just idag gäller tillståndet bara ETT böneutrop på fredagar, men hur länge tror ni det dröjer det innan det blir krav på “normala” fem bönerop varje dag från Islamiska Kulturföreningen som driver moskén och minareten?

Idag - "En sorgens dag" när minareten i Kungsmarken användes för första gången

“En sorgens dag sker på fredag, då kommer minareten för första gången skandera ut över Karlskrona att “Allah är stor” samma fras “Allah akhbar” som islamister skriker när de spränger sig i luften.

Vi hade ett islamistiskt terrordåd i New York igår, vi har haft självmordsbombare vid två tillfällen i Stockholm. Säpo säger att vi har mer än 200 islamska extremister bredda att dö för islam.

En symbol för kvinnoförtryck med utseende som en fallos har med miljö- och samhällsbyggnadsförvaltningens goda minne uppförts så att alla som kör till eller från Karlskrona ser den.

En moské där män och kvinnor har olika ingångar då kvinnor enligt islamisk tro inte har samma värde. Nu har vi en moské där samhället gått tillbaka till medeltiden. Vi har en moské där imamen(manliga prästen) uppmanar föräldrar att inte ge sina barn mat eller dryck när det är ljust ute. Vi har en moské där homosexuella bi- och transpersoner inte är välkomna och anses lägre stående eller tom sjuka!?

Jag ska inte skriva något om Muhammed och hans liv samt hans hustrur med risk för att jag blir polisanmäld. Men ni som är upplysta och har läst hadditherna ni vet vad jag tänker.

SD har under min ledning motverkat denna minaret precis så mycket vi orkat, med alla till buds stående demokratiska medel. Vi har kampanjat för att väcka opinion, vi har blivit polisanmälda. Vi har stridit i nämnder och i fullmäktige, vi har anmält förvaltningen till länsstyrelsen och fick avslag och vi har anmält kommunen till förvaltningsrätten och fått avslag. Vi har begärt överprövning och fått avslag även där. De andra partierna har varit knäpptysta med undantag för socialdemokraterna som tycker minareten är bra för att “den visar att Karlskrona är för mångkultur”

I Sverigedemokraternas Sverige ska alla som har fysisk förmåga arbeta tills de är 65, där har man inte tid att springa i moskén fem gånger om dagen. I SDs Sverige är alla män och kvinnor lika mycket värda.I SDs Sverige har vi religionsfrihet, alla får tro på vad de vill så länge det inte stör någon annan eller inskränker på individernas fri eller rättigheter.

Jag vill leva, jag vill dö i Norden…

Christopher Larsson”

Idag - "En sorgens dag" när minareten i Kungsmarken användes första gången

1 comment to Idag – “En sorgens dag”

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>