Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Medlemsmöte med SD Karlskrona om Almedalen

Idag var det medlemsmöte med SD Karlskrona och temat var att de medlemmar som deltog under AlmedalsveckanGotland skulle redovisa sina intryck. Alla som åker med skriver under ett kontrakt på att besöka ett visst antal föreläsningar varje dag och sedan tala kring detta vid ett medlemsmöte. Det var sju av deltagarna som hade möjlighet att ställa upp denna söndag och dessa var Lotta Antman, Göran Eklund, Camilla Karlman, Johan Johansson, Kenneth Johnsson, Helen Olsson och SD Karlskronas gruppledare och ordförande Christopher Larsson. Talartiden var satt till tio minuter per person plus tid för frågor.

Drygt 30 medlemmar hade slutit upp för att lyssna och det var helt klart mycket intressant, även om några av talen knappast överhuvudtaget handlade om veckan i Almedalen. Det var dock ändå positivt även om jag helt klart inte delar alla åsikter som framfördes i ett av talen.

Medlemsmöte med SD Karlskrona om Almedalen

Den ende som HELT höll sig till ämnet var Kenneth “Pelle” Johnsson som håller sin föreläsning på bilden ovan och som i detalj och dag för dag redogjorde för sin första Almedalsvecka på ett trevligt och mycket humoristiskt sätt. Kenneth berättade bl a om sina möten med både kända politiker och okända människor och sammanfattade sedan hur han hade upplevt veckan.

Mötet drog ut lite på tiden, men en paus med två superba smörgåstårtor mellan talen smakade mycket gott!

Medlemsmöte med SD Karlskrona om Almedalen

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>