Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Desperata gammelmedier

Vaknade mellan klockan fyra och fem i morse av att det smällde i brevlådan och pallrade mig upp för att se vad det var frågan om!

Det var ett erbjudande från Sydöstran att pröva tidningen i hundra dagar för en krona per dag, vilket tydligen innebär 89 procents rabatt på ordinarie pris.

NEJ TACK, inte ens om tidningen var gratis skulle jag ta emot den och detsamma gäller för övrigt även BLT eller andra svenska gammelmedier.

Gammelmedierna har grävt sin egen grav genom att vinkla nyheter och undanhålla verkligheten om tillståndet i Sverige för sina prenumeranter och läsare åtminstone de senaste tio-tolv åren. Så det är klart mer intressant att följa alla nya medier på nätet som skriver om verkligheten! Eller egentligen behöver man inte ens läsa dessa dagligen, jag tycker de flesta nyheter kommer i det vanliga nyhetsflödet på Facebook och det är inte så ofta jag längre ens har behov av att besöka alternativa medier.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>