Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Björkenäs Camping 1962

Dagens gamla vykort innebär att vi flyttar oss österut i kommunen till idylliska Björkenäs Camping som har postadress Jämjö (tidigare Jämjöslätt). Vykortet ingår i en serie på åtminstone tre vykort från campingen och tiden är omkring 1960. Vykortet är fotograferat och utgivet av Oscar Månsson från Senoren som var en flitig vykortsfotograf med många härliga motiv från Karlskronas östra skärgård. Vykortet är postat i augusti 1962 och sommaren var tydligen inte den bästa det året heller om man läser vad avsändaren skriver:

“Björkenäs 12/8, Ja nu har vi snart varit här i en vecka. Men på den tiden har det regnat varje dag så något badande har det ej blivit. Men det är skönt att få vara tillsammans. Hälsningar Tommy och Milly”

Björkenäs Camping 1962

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>