Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

SD på S:t Jacobi Marknad

Idag var det S:t Jacobi Marknad, eller höstmarknaden, i Lyckeby och Sverigedemokraterna i form av SD Karlskrona var på plats som vanligt. Efter att ha fått upp tältet och allt övrigt vid åttatiden kom det en rejäl regnskur över Lyckeby. Den blev tack och lov kortvarig och därefter var det rätt bra marknadsväder. Huvudsyftet var att informera inför det kommande kyrkovalet om drygt två veckor den 17 september, men givetvis även att informera kring Sverigedemokraternas politik rent allmänt.

Det var enbart trevliga besökare under förmiddagspasset och många stannade till för att prata eller ta en kopp kaffe eller lite godis. För bloggförfattarens egen del fick jag “lämna in handduken” en timme innan planen, för mina problem med höften blev värre än någonsin. Jag lyckades dock ta mig hemåt och efter att med lite hjälp av en trevlig ung tjej komma av bussen kunde jag sen sakta “promenera” hem. Det får nog helt klart bli ett besök hos läkare eller sjukgymnast nästa vecka.

Våra trevliga grannar på marknaden, ett par från Spanien, hjälpte till att ta några bilder på oss som stod i tältet, men jag illustrerar hellre med denna bild som jag själv tog lite senare. Det är från vänster Christopher Larsson, Tommy Cyréus, Patrik Hult och Robert Andersson. Patrik var ändå på plats i tältet och kunde ta över min vita jacka den sista timmen och hjälpa till och sprida Sverigedemokraternas politik! Även Socialdemokraterna och Moderaterna var på plats på S:t Jacobi Marknad, men övriga riksdagspartier lyste med sin frånvaro.

På tal om Robert Andersson längst till höger och Kyrkoval 2017 så “brinner” han verkligen för dessa frågor!

Lite närmare valet kommer ett nytt inlägg om Robert och varför det är viktigt att alla som röstar på Sverigedemokraterna i Kyrkoval 2017 sätter ett personkryss för Robert till Stiftsfullmäktige i Lund.

Robert, med 24 års politisk- och kyrkopolitisk erfarenhet för (M)Älmhult och efter flyttning till Karlskrona tre års erfarenhet från Kommunfullmäktige i Karlskrona för (SD) , får märkligt nog svårt att komma in i Stiftsfullmäktige för Sverigedemokraterna utan personrösterna.

SD på S:t Jacobi Marknad

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>