Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Carl Bildt (M) visar humor

Carl Bildt verkar aktuell som nygammal partiledare i Moderaterna efter Anna Kinberg-Batras avgång förra veckan. Carl Bildt var partiledare för Moderaterna åren 1986-1999, statsminister 1991-1994 och riksdagsledamot i 22 år år mellan 1979 och 2001. Dessutom utrikesminister under Fredrik Reinfeldts regering 2006-2014.

Om Carl Bildt verkligen vill bli partiledare igen är det nog bara han själv som vet och han skulle knappast vara något långsiktigt val Däremot skulle han säkert kunna bli en “nödlösning” över valet 2018 för att få upp Moderaternas opinionssiffror och att partiet först därefter väljer en ny ledare.

Fast det är inte om partiledarvalet detta inlägg handlar utan om Carl Bildts klockrena svar till Aftonbladet verklighetsförnekande Anders Lindberg. Svenska gammelmedier, med Aftonbladet i spetsen, bedriver ju en kampanj mot bl a Polen och Ungern eftersom de vägrar ta emot “flyktingar” från Nordafrika och Mellanöstern. Anders Lindberg klagar över hur han blev behandlad i säkerhetskontrollen på flygplatsen i Polens huvudstad Warszawa och får svar av Bildt…

Carl Bildt (M) visar humor

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>