Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Jimmies sommartal 2017

Jag hade tänkt köra eller ta tåget till Sölvesborg för att se och lyssna på Jimmie Åkessons sommartal, men jag valde att stanna hemma och kolla en av direktsändningarna på nätet. Har lite problem med vänster höft just nu, så det är tidvis svårt med kopplingen i samband med växlandet, så nästa bil kommer helt klart att bli en automatväxlad. Dessutom var det inget annat mer än att just lyssna på talet jag var intresserad av idag.

Lite tråkigt att missa den härliga stämningen bland alla “Sverigevänner“, men det fungerade helt perfekt med Sverigedemokraternas direktsändning på Facebook. Även några Facebookvänner sände direkt på Facebook från Sölvesborg, men jag föredrog SD:s egen sändning som fungerade helt perfekt och utan avbrott.

Absolut att detta var ett av Jimmies bästa sommartal som handlade om många olika aktuella frågor, t ex islamism, den afghanska ockupationen på Medborgarplatsen i Stockholm och varför polisen inte åtgärdar problemet, haveriet på Transportstyrelsen och dess politiska följder, situationen för vårdpersonalen på svenska sjukhus, det stundande kyrkovalet den 17 september och förhållandet till de olika partierna i Alliansen.

Jimmie myntade vid sitt tal i Almedalen i somras uttrycket “Det nya folkhemmet” och idag kom ytterligare ett klockrent nytt uttryck i form av “Sverige är inget allemansland”.

Det var åttonde raka sommartalet för Jimmie i hemstaden Sölvesborg och i år fungerade inte längre Fyra Årstiders Park som plats, då det helt enkelt är för många besökare för att få plats i den parken längre. I stället var det Slottsudden som gällde och publikhavet var verkligen enormt och talet är nu en del av “Sommarfestivalen” i Sölvesborg.

Nedan några bilder från talet och hela talet kommer som en uppdatering så snart det kommit upp på YouTube!

Jimmie Åkessons sommartal 2017

Jimmie Åkessons sommartal 2017

Jimmie Åkessons sommartal 2017

Jimmie Åkessons sommartal 2017

Jimmie Åkessons sommartal 2017

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>