Arkiv

Bokbörsen

Byt namn till “PK-lotteriet”

Var på tillfälligt besök hos några vänner i lördags och de hade sin TV igång med Postkodlotteriet och Richard Sjöberg. Just Postkodlotteriet kollar jag aldrig i datorn eller surfplattan, men jag konstaterade samma som i alla “politiskt korrekta” (“PK“) debatter och nyheter från SVT som jag ibland kollar via nätet.

ALLTID ska det finnas någon väl synlig i studiopubliken som bär den kvinnoförtryckande slöjan eller hijab för att försöka normalisera islam i Sverige. TV4 i lördags var inget undantag och PostKodlotteriet kan byta namn till PK-lotteriet, och det passar ju även mycket bra som en förkortning av lotteriets namn!

Byt namn till "PK-lotteriet"

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>