Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Ensamkommandebluffen igen

Jag hade tänkt skriva ihop något om gammelmediernas direkt löjeväckande reportage och bilder från demonstrationen i Stockholm gällande s k “ensamkommande flyktingbarn” och deras utvisningsbeslut till Afghanistan. Jag slapp dock skriva något, för jag hittade nedanstående förklarande klipp från “Videomannen”, tillverkat igår den 10 augusti, så det finns helt nya bilder t o m från det pågående spektaklet i Stockholm!

Jag tycker det är ett bra sammanfattande klipp kring det helt absurda haveriet kring “ensamkommande flyktingbarn”, även om jag inte gillar slutklämmen i klippet, som helt klart borde gjorts annorlunda!

Svenska gammelmedier måste tro att svenska folket är totalt dumma i huvudet när de fortsätter att kalla dessa asylsökande män från främst Afghanistan för, i bägge fallen, totalt missvisande “barn” respektive “flyktingar“.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>