Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

SD Karlskronas lördag på Skärgårdsfesten

Det var rejäla vindar på lördagsmorgonen och att få informationstältet för Sverigedemokraterna på plats tidigt på morgonen krävde både tyngder, spännband och många snören! Dock blev det helt omöjligt att ha banderollen med texten “Vi låter oss inte tystas” på plats längst bak i tältet för den fungerade mer som ett segel för att gå tältet att lyfta eller i värsta fall slitas sönder.

Socialdemokraterna hade två platser igår, men tydligen gav de upp redan innan dagen började för de fanns överhuvudtaget inte på plats idag. Kanske lite symptomatiskt för just Socialdemokraterna att de “ger upp när det stormar”? Moderaterna kom på plats i sitt tält runt lunchtid.

SD:s lördag på Skärgårdsfesten

Förmiddagspasset bemannades av från vänster Johan Johansson, Susanne Cederholm, Mats Mattiasson och bloggförfattaren Lasse Stenborg. Vi hade även stor hjälp av Bente Eklund tidigt på morgonen när tältet skulle sättas på plats! För egen del mycket trevliga besök och för mig TRE läsare av Karlskronabloggen som jag tidigare aldrig träffat som kom fram för att prata och ta en kopp kaffe.

Från eftermiddagspasset får det bli två bilder:

SD:s lördag på Skärgårdsfesten

Just när eftermiddagspasset började drog en regnskur in över Borgmästarekajen, så första bilden är inifrån tältet med från vänster Kenneth Johnsson, Mats Mattiasson, Lotta Antman, Robert Stenkvist, Magnus Johansson och Tina Ulvås. Även Johan Pettersson var på plats, men är inte med på bilden! En av de ordinarie deltagarna saknas på bilden p g a problem med broöppningen från Hasslö, så därför en ny bild senare.

SD Karlskronas lördag på Skärgårdsfesten

Här har vi hela eftermiddagsgänget på en bild efter regnskuren och en strålande sol tittat fram! Från vänster Robert Stenkvist, Lotta Antman, Mats Mattiasson, Magnus Johansson, Marga Schijven-Jonasson och Tina Ulvås.

2 comments to SD Karlskronas lördag på Skärgårdsfesten

  • AWSvensson

    Tackar för en trevlig pratstund, alltid trevligt att möta partivänner, kämpa på.

    • Karlskronabloggen

      Tack själv för besöket och den trevliga pratstunden! Vi kämpar på och precis som det står på banderollen vi inte kunde ha uppe i den hårda vinden “Vi låter oss inte tystas”.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>