Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Politik på Skärgårdsfesten

Att Sverigedemokraterna genom SD Karlskrona finns på plats under Karlskrona Skärgårdsfest har nog ingen läsare av Karlskronabloggen kunnat missa. I år finns dock även Socialdemokraterna och Moderaterna på plats och alla tre partier har platser längst norrut på Borgmästaregatan. Partierna är dock inte placerade bredvid varandra utan lite märkligt nog finns Karlskrona Frimärksungdom och telefonföretaget Tele-Experten inkilade mellan de politiska partierna.

Även om flaggorna är lite otydliga på bilden nedan ser vi Sverigedemokraterna längst ned mot Borgmästarefjärden och Moderaterna i mitten och Socialdemokraterna närmast kameran. Moderaterna råkade för övrigt ut för ett missöde i morse då de lämnat sitt tält stående över natten. När vindarna friskade i ordentligt tidigt på morgonen försvann tältet söderut längs Borgmästaregatan. Om det bara kom till H & M eller landade ner mot Amiralitetsparken vet jag inte, men Moderaterna var på plats först vid 12-tiden jämfört med SD och S som hade packat ned kvällen innan och kunde börja vid 9-tiden.

Socialdemokraterna hade nuvarande riksdagsman Magnus Manhammar på plats en kort stund på förmiddagen, men jag hann tyvärr inte ta någon bild eller få en pratstund. Moderaterna hade periodvis tidigare riksdagsledamoten (2009-2014) Gustav Nilsson på plats både under gårdagen och idag

Politik på Skärgårdsfesten

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>