Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

SD på Skärgårdsfesten

SD Karlskrona står under Karlskrona Skärgårdsfest, liksom tidigare år, på sin vanliga plats i hörnet vid Blekinge Museum längst ned på Borgmästaregatan där namnbytet sker till Borgmästarekajen. Partiet har representanter på plats i tältet under torsdag, fredag och lördag och det har verkligen inte varit några problem att få medlemmar att ställa upp. Under sex arbetspass ställer en bra bit över 20 olika medlemmar upp för att lämna information till förbipasserande “kaulskroniter” och turister. Bara några enstaka medlemmar har behövt ta dubbla pass dessa dagar, så intresset har varit helt fantastiskt.

Passa på och kom till tältet och träffa Sverigedemokraternas nuvarande och kommande lokalpolitiker! Sverigedemokraterna är redan idag landets största parti i både Blekinge och Skåne i alla opinionsmätningar, t o m i de mest politiskt korrekta mätningarna från Statistiska Centralbyrån (SCB) och SIFO.

Nedan kommer två kommenterade bilder från dagens två informationspass!

SD Karlskrona på Karlskrona Skärgårdsfest

Torsdagens förmiddagspass bestod från vänster av Christopher Larsson, Robert Andersson, Lars-Erik Persson, Paul Cederholm och Anette Ivekull. Av bilden framgår också tydligt var någonstans informationstältet är beläget.

SD Karlskrona på Karlskrona Skärgårdsfest

Eftermiddagspasset hade otur med vädret eftersom ett sakta strilande regn gjorde att antalet förbipasserande inte var lika stort som det skulle varit annars. De fyra som informerade under eftermiddagen har här stigit ut ur tältet och var från vänster Ola Ulvås, Kenneth Johnsson, Göran Eklund och Bente Eklund.

 

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>