Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Karlskrona Stadslopp

Jag hade tänkt ta några bilder från Karlskrona Barnlopp i Hoglands park tidigare idag, men tydligen hade arrangörerna en annan starttid för de allra yngsta än den som stod i programmet på nätet, eller möjligen var det regnet som gjorde att tiden ändrades. Därför blir dagens löparbilder från starten av 5-kilometernsloppet i Karlskrona StadsloppBorgmästaregatan utanför biblioteket.

Karlskrona Stadslopp 2017 - Starten på 5 km

Här har starten just och de som mest bråttom ger sig iväg.

Karlskrona Stadslopp 2017 - Starten på 5 km

Här har vi de allra sista som gav sig iväg i starten och “han eller hon” i den roliga fågeldräkten med nummer 207 antar jag är den som springer sist bland alla deltagare i loppet.(även om jag även såg en cyklist från arrangörerna som var allra sist).

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>