Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

“Karlskrona Skärgårdsfest”

Idag den 1 augusti börjar Karlskrona Skärgårdsfest 2017 officiellt med “Aspödagen” och jag ska försöka leverera åtminstone några bilder om dagen från olika evenemang här i Karlskronabloggen. Idag blir det dock bara en bild, för inne i centrala Karlskrona var det mest förberedelser inför kommande dagar.

Full fart i Hoglands park där det blir Wellness Festival i morgon och på torsdag och det kommer några bilder därifrån i morgon. Längs Borgmästaregatan ner mot Borgmästarefjärden och Fisktorget håller Karlskrona kommun på att placera ut marknadsstånd under dagen.

Bilden kommer dock från Stortorget där också förberedelserna är i full gång inför kommande artistuppträdanden på scenen, men där antar jag det kommer att krävas inträde när festen drar igång på allvar senare i veckan.

Karlskrona Skärgårdsfest 2017

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>