Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Loppisen fortsätter i parken

Tog en sväng ner till loppmarknaden i Hoglands park på förmiddagen och det var hyfsat tryck med många försäljare och besökare. Dock inte lika bra som vid besöket för några veckor sedan då det var ett 70-tal försäljare. Jag gissar det var drygt 50 försäljare på plats idag, men tyvärr verkar det vara många försäljare som återkommer varje vecka. Det är roligare med loppmarknader där nya försäljare hela tiden dyker upp och så har enligt min uppfattning varit här tidigare årgångar. Fast ändå trevligt att knalla runt och kolla på borden och ta några bilder.

Loppisen fortsätter i parken

3 comments to Loppisen fortsätter i parken

  • AWSvensson

    Var själv inne på loppmarknaden o tycktes känna igen dig från SD tälten. Var inte helt säker då jag kunde hälsat o berömt din blogg . Kanske på Skärgårdsfesten.

    • Karlskronabloggen

      Ja, det var ju synd att vi inte träffades i parken då, men kanske på Skärgårdsfesten? Jag har förmiddagspass i SD-tältet fredag den 4:e och lördag den 5:e augusti fram till cirka klockan 13.30! Vi lär stå på den vanliga platsen vid korsningen Borgmästaregatan/Borgmästarekajen och Fisktorget utanför Blekinge Museum.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>