Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

SD:s film till Kyrkoval 2017

Jag höll på att glömma skicka upp Sverigedemokraternas film inför Kyrkoval 2017 som jag utlovade tidigare, men här kommer den och det är knappt fyra minuter med fantastiska vyer från Sverige och mannen som talar är riksdagsman Aron Emilsson, som är kulturpolitisk talesperson för partiet. Några kommentarer:

“Det här var en extremt fin video. Personerna som har filmat och redigerat förtjänar en extra kaka till fikat :)”

“Vackert och mäktigt! Ni ger en hopp om framtiden!:) Skulle nog tro att det är många fler än just Sverigedemokrater som uppskattar detta.”

“En vacker film som skjuter rakt in i hjärtat och dessutom uppmärksammar den nordiska folktron och andlighet som är knuten till vår respekt och vördnad för djur och natur. I ett läge där stat och kommun åsidosätter sina medborgare till förmån för utländska och nytillkomna grupper bör kyrkan i högre grad rikta sina resurser mot sin församlings lokala befolkning. Viktigt att gå och rösta i kyrkovalet 2017 i väntan på 2018.”

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>