Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Konstigt på Facebook ibland

Ibland kommer det konstiga meddelanden på Facebook och detta var faktiskt riktigt kul! Facebook undrar om jag känner till mina inställningar och undrar om jag verkligen “gillat” ett inlägg från SD Karlskrona. Jag har en helt öppen profil på Facebook och alla kan se vilka inlägg eller kommentarer jag gillar eller ogillar och det är så jag vill ha det. I detta fall blev det extra kul eftersom jag är (en av flera) som administrerar just sidan SD Karlskrona.

Konstigt dock att jag aldrig får sådana meddelanden när jag gillar inlägg eller kommentarer på andra sidor eller grupper jag administrerar, t ex Gamla VykortKarlskrona Nu och Då och Föreningen Gamla Carlscrona?Konstigt på Facebook ibland

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>