Arkiv

Bokbörsen

Två “balkongflygningar”

Under gårdagen inträffade två s k “balkongflygningar” i “det nya spännande Sverige”. Det var dels en kvinna i Södertälje som avled efter sitt fall och dels en kvinna i Uddevalla som är mycket svårt skadad. Som illustration lånar jag en teckning från Kalle Strokirk som alltid är lika pricksäker i sina karikatyrer av aktuella händelser i samhället. Det är bara att hålla med om att gammelmediernas rapportering kring dessa händelser varit bristfällig, alternativt är det censuren eller “Kod 291” som gäller? Eller kanske är det t o m så att händelser som dessa numera betraktas som “normala” i dagens Sverige?

Två "balkongflygningar"

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>