Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Nationaldagsfirande 2017

Drygt 160 medlemmar från SD Blekinge hade samlats på Karlsnäsgården utanför Ronneby för traditionellt svenskt nationaldagsfirande. Det bjöds bl a på tipspromenad med utmaningar följt av flagghissande under unison sång av samtliga verser av “Du gamla du fria”. Därefter samling i Karlsnäslogen där partiledare Jimmie Åkesson höll ett fantastiskt bra tal som följdes av inmundigande av både helstekt gris och helstekt lamm med diverse tillbehör. Som avslutning på en härlig eftermiddag blev det sedan kaffe med jordgubbstårta innan alla glada och nöjda kunde återvända hem!

SD Blekingen firar Nationaldagen 2017

SD Blekinges ordförande Björn Tenland Nurhadi (SD Karlshamn) håller ett kort tal innan hissandet av svenska flaggan. I bakgrunden väntar Christer Leksell (SD Ronneby) och Göran Eklund (SD Karlskrona) på att hissa flaggan!

SD Blekingen firar Nationaldagen 2017

Jimmie Åkesson höll ett bejublat tal inne i Karlsnäslogen inför drygt 160 medlemmar i SD Blekinge.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>