Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

I spåren av “ensamkommandebluffen”

I spåren av att “ensamkommandebluffen” nu även är officiellt avslöjad passar det bra med två klipp från “Videomannen“, som tidigare gjort liknande klipp kring den bisarra svenska företeelsen “ensamkommande barn” som har kunnat uppge precis vilken ålder de velat utan att svenska samhället ifrågasatt det orimliga i de flesta fallen. För vissa personer spelar dock inte ålderslögnerna någon roll, utan “barnen” ska till varje pris få stanna i Sverige. Personerna går under begreppet “batikhäxor” och hashtaggarna #vistårinteut och #skickamejistället används för att försöka skapa sympati. Nedan följer de två klippen och det nedersta är alldeles nytt från igår. Man kan onekligen fråga sig hur våra vänsterliberala gammelmedier skulle reagerat om det i stället var äldre svenska män och yngre kvinnor från t ex Thailand som påstod sig vara under 18 år?

1 comment to I spåren av “ensamkommandebluffen”

  • Iggepop

    Nu gäller inte Gambia längre. Bättre att få betalt för sin sexualitet.
    Vi män får väl hoppas på att unga asiatiska flickor vill fly hit så vi får “rå om” dem

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>