Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

“Det handlar om baaarn!”

De senaste dagarna har “ensamkommandebluffen” avslöjats även officiellt och inte ens gammelmedierna eller sjukklöverpartierna kan nu bortse från statistik från svensk gränspolis (se föregående inlägg) och nu Rättsmedicinalverket som meddelar att 76 procent av de “barn” som testats konstaterats vara över 18 år gamla. Detta trots att undersökningarna bara gjort på frivilliga och gjorts på ett sätt så att “barnen” inte ska riskera att bli betraktade som vuxna om de ligger just i närheten av åldersgränsen.

Problemet med ensamkommande som ljuger om sin ålder har ju varit känt i snart tio år, men ingen i etablissemanget har vågat ta tag i frågan, för det skulle ju gudbevars “kunna gynna Sverigedemokraterna“. Så det har i tio år varit viktigare att Sverigedemokraterna inte skulle få rätt (igen) än att ta tag i och lösa problemet. Jag tycker det passar bra med nedanstående klipp med den hysteriska tandläkaren Margreth från SVT Debatt invävt i ett föredrag från ekonomie doktor Jan Tullberg där han förklarar det gigantiska samhällsproblem Sverige dragit på sig med alla dessa ensamkommande unga män. Under klippet kommer sedan diverse länkar till olika artiklar kring Rättsmedicinalverkets rapport.

Rättsmedicinalverket: “De första medicinska åldersbedömningarna klara”

Expressens ledarredaktion: “Lögnerna om ålder visar på ett haveri”

K-G Bergström i Expressen: “Felbestämning av åldrar en enorm merkostnad”

Dagens Industri, PM Nilsson: “Grymt bedrägeri att locka ensamkommande”

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>