Arkiv

Bokbörsen

Stefan Löfvén utbuad

Vid gårdagens hyllning av Sveriges VM-vinnande ishockeylag på Sergels torg dök plötsligt statsminister Stefan Löfvén upp för att hålla ett kort tal innan VM-hjältarna presenterades. Det föll inte i särskilt god jord hos den flera tusen personer stora publiken som slutit upp för hyllningarna. Stefan Löfvén blev rejält utbuad, vilket t o m fick SVT att ta bort bakgrundsljudet, för att i efterhand skylla på “tekniska problem”. Vilket trams av svensk DDR-TV! Här dock ett klipp från TV4, som inte censurerade publikens reaktion när statsministern presenterades.

Även bland de svenska spelarna i bussen på väg mot Sergels torg var det inte särskilt muntra reaktioner när det meddelades att Stefan Löfvén skulle vara på plats.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>