Arkiv

Bokbörsen

Flygbladslördag i morgon

Sverigedemokraterna har manat alla kommunföreningar i landet till en gemensam landsomfattande “flygbladsaktivitet” under morgondagen. SD Karlskrona är en av landets mest aktiva föreningar och därför kommer SD Karlskrona i morgon lördag 20 maj mellan klockan 11.00 och 14.oo att finnas på tre platser i kommunen för att dela flygblad samt svara på frågor. Passa på om du vill träffa lokala SD-politiker på följande platser och det kommer att finnas minst tre personer på plats på varje ställe.

1. Ronnebygatan – Klaipedaplatsen vid “Fisken”
2. Amiralens köpcentrum i Lyckeby
3. Jämjö torg

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>