Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

(SD) 1 maj i Karlskrona

Även Sverigedemokraterna har som tradition att synas på 1 maj i Karlskrona. På grund av bygget kring Karl XI-statyn var platsen på Stortorget flyttad någon närmare Fredrikskyrkan. Inbjuden talare var riksdagsman Magnus Persson från Bromölla som höll ett kort tal kring Sverigedemokraternas arbetsmarknadspolitik. Ett femtiotal medlemmar och sympatisörer lyssnade  på Magnus lite närmare, medan många föredrog att sitta eller stå på “solgatan” där det gick alldeles utmärkt att lyssna tack en bra högtalare. Ett trettiotal medlemmar och andra intresserade gick sedan vidare till restaurang Sarajevo där det bjöds på en god buffé och därefter höll Magnus ett mycket bra föredrag där han utvecklade partiets arbetsmarknadspolitik ytterligare. Det blev också många intressanta och viktiga frågor under resans gång och dagen avslutades sedan med en kort information från partiets Karlskronaordförande Christopher Larsson.

(SD) 1 maj i Karlskrona

Magnus Persson höll ett kort och mycket bra tal på Stortorget.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>