Arkiv

Bokbörsen

SD på Lyckeby Marknad

Idag var det vårmarknad i Lyckeby och SD Karlskrona var som vanligt på plats för att dela ut information. De åtta personer som behövdes anmälde sig inom ett par timmar efter förfrågan och här har förmiddagspasset tagit plats på den vanliga platsen ovanför Lyckeby Källa. Från vänster Johan Johansson, Ola Ulvås och Tina Ulvås som deltog tillsammans med bloggförfattaren som höll i kameran! Vid 12-tiden blev vi sedan avlösta av fyra andra partikamrater!

En mycket trevlig marknad och i år var vädret helt perfekt och faktiskt enbart trevliga besökare på förmiddagen!

SD Karlskrona på Lyckeby Marknad

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>