Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

SD Kyrkokonferens 2017

I helgen håller SverigedemokraternaKyrkokonferens 2017” på Hotel Tylösand i Halmstad. Tanken var att alla godkända kandidater till kyrkovalet den 17 september 2017 skulle delta, men intresset var alldeles för stort. Vid Kyrkolval 2013 hade Sverigedemokraterna 160 kandidater, men till Kyrkoval 2017 nästan 1000 godkända kandidater, dvs en helt fantastisk ökning med 600 procent! Med tanke på det enorma intresset blev resultatet att 200 kandidater deltar i helgens konferens i Halmstad och de får sedan sprida informationen vidare i sina egna distrikt. Här en bild när partiledare Jimmie Åkesson håller sitt inledningstal inför 200 kandidater!

SD Kyrkokonferens 2017

Sverigedemokraternas gruppledare i riksdagen, Mattias Karlsson förklarar varför det är viktigt för alla Sverigevänner att rösta och att engagera sig i Kyrkoval 2017, även för de som inte är troende kristna!

Mattias Karlsson förklarar om Kyrkoval 2017

1 comment to SD Kyrkokonferens 2017

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>