Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Att dom bara orkar…

Följde dagens debatter i Sveriges Riksdag och speciellt intressant var debatten kring “tryggheten i Sverige” som begärts av Moderaterna. Tobias Tobé från Moderaterna och Adam Marttinen från Sverigedemokraterna gick extra hårt åt inrikesminister Anders Ygeman, som i sina svar verkligen gjorde skäl för öknamnet “Ynkeman“.

Det var inte bara i den debatten utan även i tidigare interpellationsdebatter under dagen som Anders Ygeman hade som stående replik till Moderaterna att “ni satt ju vid makten i åtta år…” och liknande löjligt.

När det gällde att bemöta Adam Marttinen hade Ygeman helt slut på argument och då kommer alltid “järnrören” fram och att “Sverigedemokraternas kandidat som justitieminister springer omkring med järnrör på stan”. Pinsamt av inrikesministern, som fortfarande inte förstått att sådant sju år gammalt uttjatat trams bara ökar stödet för Sverigedemokraterna.

1 comment to Att dom bara orkar…

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>