Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Bra av Per Ramhorn (SD)

Per Ramhorn (SD)Nästan 50 medlemmar och sympatisörer till Sverigedemokraterna träffades idag i Lyckeby Medborgarhus för att lyssna på riksdagsman Per Ramhorn. Per är partiets sjukvårdspolitiske talesperson och han är även vice gruppledare för partiet i Sveriges Riksdag. Jag har lyssnat på Per tidigare och han är verkligen rätt man på rätt plats och vet precis vad han pratar om inom sitt ämne. Han har även ett förflutet inom vården där han arbetade i 25 år innan han blev riksdagsman 2010.

Vi fick oss till livs en mycket bra föreläsning kring Sverigedemokraternas sjukvårdspolitik med många intressanta infallvinklar och lite nya idéer kring hur partiet ska utveckla denna politik framöver. Vi fick även ta del av statistik om hur olika väntetiderna är inom olika landsting i landet, vilket onekligen är ett stort problem. Sverigedemokraterna har redan idag, enligt Aftonbladet och Inizios senaste undersökning, näst bäst politik inom sjukvårdsområdet, bara ytterst marginellt slagna av Socialdemokraterna., men målsättningen är givetvis att bli bästa parti även inom detta område.

Som väntat en mycket bra och trevlig föreläsning och Per fick många frågor under föreläsningen vilket visar hur stort intresse det är just för sjukvårdsfrågor, men även tandvårdsfrågan kom upp bland frågorna.

Närmare 50 medlemmar och sympatisörer kom för att lyssna på Per Ramhorn

Närmare 50 medlemmar och sympatisörer kom för att lyssna på Per Ramhorn

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>