Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Populär Tino Sanandaji

Populär Tino SanandajiNationalekonomen Tino Sanandaji kom den 1 februari 2017 ut med sin nya bok “Massutmaning” och den toppar just nu alla försäljningslistor i Sverige och är extremt populär på de bibliotek som köpt in boken. Karlskrona Stadsbibliotek har köpt in två exemplar för utlåning och det står just nu elva personer i kö för att låna.

Märkligt nog har boken, som till stor del kritiserar den tidigare förda massinvandringspolitiken, fått goda vitsord t o m i svenska gammelmedier.

Boken slog nytt svenskt rekord i s k “crowdfunding” när Tino meddelade att han tänkte skriva en bok om det svenska invandringshaveriet! Redan efter tre dagar hade bidrag som täckte utgivningskostnaden på 400 000 kronor samlats in och senaste siffran jag såg låg en bra bit över 600 000 kronor insamlade kronor till utgivningen!

 

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>