Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Linus Bylund i Karlskrona

Som fortsättning på ett tidigare inlägg om SD Karlskronas årsmöte kommer här en bild från vad som hände efter en mycket god gemensam lunch! Då var det dags för riksdagsman Linus Bylund att hålla en alldeles utmärkt föreläsning i ämnet “Kommunikation“. Linus var åren 2010-2014 politisk tjänsteman och stabschef för Sverigedemokraterna i Sveriges Riksdag, men sedan hösten 2014 är han riksdagsman för partiet.

Linus berättade bl a att han numera sitter i Socialförsäkringsutskottet i riksdagen, men att han tycker det är betydligt roligare att föreläsa om sitt tidigare ansvarsområde inom kommunikation och han har även tidigare varit pressekreterare till partiledare Jimmie Åkesson! En mycket bra och trevlig föreläsning inför ett 60-tal åhörare!

Linus Bylund (SD) i Karlskrona

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>