Arkiv

Bokbörsen

KHK i SHL även 2017/18

Igår säkrade Karlskrona HK kontraktet i högsta hockeyligan SHL efter en säsong där laget dalat från första plats till tionde. Nu är det dock med sex omgångar kvar helt klart att laget även får spela i SHL även säsongen 2017/18 (såvida inte några ekonomiska problem skulle påverka detta framöver). Följde matchen i en av gratisströmmarna och och det var helt klart KHK:s bästa match på länge och segern mot Luleå med 3-1 var solklar. Med sex omgångar kvar blir det nu en kamp mellan Luleå, Djurgården och Karlskrona om två platser (9 och 10) till “play-in” där lagen på platserna 7-10 får göra upp om två platser till kvartsfinalerna.

KHK i SHL även 2017/18

Mattias Karlssons slagskott har just letat sig in i målet bakom Luleås målvakt.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>