Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Granskning Sverige behövs!

Jag hade tänkt skriva ett längre inlägg om gammelmediernas löjliga hetsjakt mot Granskning Sverige, men hann läsa förre riksdagsmannen och numera kommunpolitikern Thoralf Alfssons förträffliga blogg och hans inlägg i samma fråga, så jag nöjer mig med en länk till hans långa inlägg (klicka på bilden för att läsa)!

Thoralf Alfsson (SD) om Granskning Sverige

UPPDATERAT:

Personligen märker jag helt klart desperationen i gammelmedierna med detta samlade påhopp mot Granskning Sverige! Det började med Eskilstuna-Kuriren och sen hakade Expressen, SVT m fl på i drevet med diverse påståenden helt tagna ur luften. Ungefär som strax vid valet 2010 när alla dagen innan gick ut och varnade för vad som skulle hända om Sverigedemokraterna skulle komma in i Sveriges Riksdag.

Det måste vara ett svårt avvägande för de gamla “ljugmedierna” att starta ett drev som detta, för det innebär ju otrolig gratisreklam för Granskning Sverige och att ännu fler kommer att lyssna på deras klipp. I detta fall tycker jag det är helt obegripligt, men givetvis glädjande, att de står till tjänst med denna gratisreklam!

1 comment to Granskning Sverige behövs!

  • Per

    IRM har klart visat hur man klipper samman och utelämnar så att det blir helt förfalskat. Det är bara att lyssna och lära. Sen är det ju så att kritisera man nyfascismen så utsätts man för hat och hot. Vad är meningen ned det?

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>