Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Kanske “En Svensk Hjälte”?

Polisen och brottsutredaren Peter Springare i Örebro blev över en natt omtalad och uppskattad för sitt inlägg på Facebook nedan. Jag återger hela inlägget som Peter skrev sent på kvällen den 3 februari. Sedan dess har det fått över 28 000 gilla-markering, 14 000 delningar och 4 600 kommentarer.

LÄS HELA INLÄGGET där Peter berättar om en vanlig arbetsvecka på polisstationen i Örebro! Det är inga nyheter för oss som läser ocensurerade alternativa nya medier, men tyvärr mörklägger gammelmedier och övriga “etablissemanget” fortsatt de samhällsproblem Peter tar upp i inlägget.

Polisen Peter Springare i Örebro - En Svensk Hjälte?

Peter Springare har märkligt nog polisanmälts(!) av sin egen polisledning för inlägget ovan, men det ska bli intressant att följa reaktionerna i sociala medier närmaste tiden. Tydligen strömmar blomsterbuketter, tårtor, gratulationskort och vykort till Peters arbetsplats i Örebro. Gammelmedierna lär inte skriva något om det, men jag ska återkomma med några bilder senare. För övrigt har det startats en Facebookgrupp med namnet “Stå upp för Peter Springare” som fått otroliga över 25 000 medlemmar på mindre än ett dygn!

Stå upp för Peter Springare

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>