Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

“Commersen” läggs ned

För er som läste den gamla Karlskronabloggen minns många annonstidningen “Commersen” och alla försök att INTE få den hem i brevlådan, speciellt de perioder jag bodde i Beijing. “Commersen” räknades nämligen av någon helt outgrundlig anledning som samhällsinformation och inte reklam. Därför delades den ut en gång i veckan oavsett om man ville ha den eller inte, vilket det var väldigt många som reagerade mot!

För någon tid sedan bytte dock “Commersen” namn till “Lokaltidningen” och har tydligen sedan dess skickats tillsammans med den vanliga torsdagsreklamen i Karlskrona. Nu verkar det dock vara slut och klippet nedan hämtas från dagens utgåva av Bas Blekinge, som är en av få svenska papperstidningar värd att läsa.

Den andra är Nya Tider som glädjande nog nått helt nya höjder i det statliga presstödet under slutet att 2016 tack vare det politiskt korrekta etablissemangets hetsjakt kring deras medverkan på Bokmässan i Göteborg. Snacka om att “skjuta sig själva i foten” med all gratisreklam Nya Tider fick vid det tillfället!

Nu väntar vi bara på att se hur det utvecklar sig med den ännu kvarvarande och extremt politiskt korrekta reklamtidningen “Succé” i Karlskrona och om den går samma öde tillmötes som alla liknande reklamtidningar hittills i “staun” med kommande nedläggning?

Gamla "Commersen" läggs ned

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>