Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Föreläsningar under våren

Sverigedemokraterna i Karlskrona presenterar ett starkt startfält för första halvan av 2017 med fem olika föreläsare! Alla medlemsmötena är öppna både för medlemmar och sympatisörer. Mer information om medlemsmötena hittar du på SD Karlskronas hemsida som du når genom att klicka på bilden nedan.

Om du vill gå på något möte, glöm inte att anmäla dig och bjud gärna med en vän, granne eller partner då lokalföreningen, trots redan över 30 godkända kandidater, behöver rekrytera fler fritidspolitiker inför valet 2018. Har du frågor går det bra att höra av sig via mejl karlskrona@sd.se eller telefon 0455-305095.

Nedan startfältet för vårens fem föreläsningar så det är fem av Sverigedemokraternas riksdagsledamöter som kommer till Karlskrona. Från vänster Markus Wiechel (som inleder på söndag den 29 januari), Linus Bylund, Per Ramhorn, Magnus Persson och Angelica Bengtsson.

Föreläsningar under våren

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>